Konto sulgemine

Kui soovid oma konto sulgeda, siis mine "Minu konto" -> "Minu andmed" -> "Muuda eelistusi". Palun jäta meile ka tagasisidet, miks sa lahkud, sest siis saaksime oma teenust paremaks muuta.

Allpool selgitame, kuidas konto sulgemine töötab. Palun loe seda enne konto sulgemist. Kui soovid hiljem oma konto taas avada, siis palun võta meiega ühendust.

  • Kui sulged oma konto, siis sa ei saa enam kontole sisse logida ning sa ei tohi endale uut kontot avada.
  • Kontolt saad raha välja maksta enne konto sulgemist. Kui soovid raha välja maksta pärast konto sulgemist, siis palun võta meiega ühendust.
  • Lahendamata ennustused lahendatakse tavapäraselt.
  • Kõik kehtivad boonused ja boonuspakkumised aeguvad tavapäraselt.
  • Sa võid endiselt saada meie pakkumistega e-maile. Kui sa ei soovi neid saada, siis palun võta meiega ühendust.